Categorie archieven: Hout schoonmaken

Houten tafel schoonmaken en beschermen

Of het nu gaat om een familiediner of de spelletjesavond met de kinderen. Alledaagse situaties in het leven kunnen de houten tafel kwetsbaar maken voor lelijke krassen en / of vlekken.

Stof en vuil dat zich opstapelt kan al snel de afwerking van het hout beschadigen. Als de houten tafel te dicht bij een verwarming gezet wordt kan deze kromtrekken. En als je een glas rode wijn of thee neerzet is er al snel een mogelijkheid dat er kringen op de houten tafel ontstaan.

Lees verder Houten tafel schoonmaken en beschermen

Houten vlonder schoonmaken en beschermen

Een houten vlonder is een plek om te ontspannen, tijd door te brengen met familie en / of vrienden te ontvangen. Houten vlonders zijn echt een geweldige aanwinst voor elke tuin. Wel hebben ze wat extra zorg en aandacht nodig zodat ze er op hun best uit blijven zien.

Gelukkig hoeft een houten vlonder schoonmaken echt niet moeilijk te zijn. Met de juiste producten en instructies voor het reinigen is het zo gepiept. En door regelmatig reinigen zal de vlonder ook nog is aanzienlijk langer mee gaan.

Houten vlonder schoonmaken, Houten vlonder idee, Mooie houten vlonder, Woodclean Pro, Tergeo woodclean, Hout schoonmaken

Misschien heeft jouw vlonder last van groene aanslag, slijtage of wil je deze gewoon lekker opfleuren voor de zomer? Met deze handige tips kan je je houten vlonder efficient reinigen en impregneren. En dat in een paar eenvoudige stappen .

Lees verder Houten vlonder schoonmaken en beschermen

houten vloer schoonmaken – hardhout schoonmaken

Een houten vloer schoonmaken is belangrijk om deze zo lang mogelijk mooi te houden. Vaak wordt er gedacht dat hardhouten vloeren kwetsbaar zijn en een speciale reiniging nodig hebben. Dit is juist precies het tegenovergestelde.

Houtenvloer schoonmaken, hardhouten vloer schoonmaken, Hout schoonmaken, Hout reinigen, Tergeo woodcleaner, Tergeo woodclean, Woodcleaner,

De meesten houten vloeren zijn afgewerkt met olie of lak. Hierdoor zijn ze een van de meest duurzame vloer opties. Zoals alle andere meubels in huis is het het best om de houten vloer goed en regelmatig schoon te maken.

Slijtage en vuil op houten vloeren zijn niet te vermijden. Daarom hebben wij hier een gemakkelijk stappenplan om houten vloeren schoon te maken en weer te herstellen. Na deze reiniging is de vloer weer schoon en levendig.

Lees verder houten vloer schoonmaken – hardhout schoonmaken