Paintseal Pro, pittura, antimuffa, idrorepellente, applicazione, trattamento

Schimmelwerende verf

Schimmel op muren en plafonds kennen we allemaal wel. Meestal komt dit voor in badkamers, kelders of in andere ruimtes waar teveel vocht ontstaat of aanwezig is. Uiteraard is het belangrijk de oorzaak van de schimmel te achterhalen en te bestrijden. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Wel of niet mogelijk, de schimmels moeten sowieso verwijderd worden waarna de muren en/of plafonds opnieuw geschilderd dienen te worden met schimmelwerende verf.

Waarom schimmelwerende verf gebruiken?

schimmelwerende verf - schimmel in badkamerSchimmel is slecht voor de gezondheid en geeft muffe luchtjes en lelijke plekken, dus waarom zou je wachten met het toepassen van schimmelwerende verf?

Ga bij voorkeur preventief te werk en koop speciale schimmelwerende verf of behandel uw eigen verf met een product dat de verf schimmelwerend maakt.

Schimmelwerende verf kopen?

Het is niet nodig een speciale schimmelwerende verf te kopen. Deze verf is vaak erg duur en komt niet in de kleur of in het merk dat je zou willen.

Verf tegen schimmels, is makkelijk zelf te maken

Wij vonden een oplossing om verf schimmelwerend en ook nog eens waterdicht te maken. Paintseal  Pro maakt elke Acryl of Latex (waterbasis) verf schimmelwerend en volledig waterafstotend. Dit product is ook nog eens 100% ecologisch verantwoord en niet schadelijk voor mens- en milieu.

Paintseal Pro - verf beits waterafstotend schimmelwerend makenHoe maak je schimmelwerende verf?

Voeg Paintseal Pro aan verf toe en de verf is schimmelwerend en waterafstotend. Paintseal Pro is exclusief en online te verkrijgen via de webshop van 123 vochtbestrijding.

Hoe verwijder je schimmels en bescherm je met de juiste verf?

Er zijn verschillende producten op de markt om schimmel te verwijderen. Echter, soda of bleekwater werkt net zo goed. Na het verwijderen van de schimmel kun je de muur en het plafond verven met verf wat schimmelwerend is.

Lees hier hoe je stap voor stap schimmel kunt verwijderen en voorkomen →