Waterafstotende vochtwerende verf maken

Het maken van waterafstotende en vochtwerende verf is makkelijker dan je denkt. Elke latex, beits of acryl hout verf op waterbasis is zonder probleem waterafstotend en waterdicht te maken.

Waar waterafstotende / waterdichte verf gebruiken?

In vochtige ruimtes is het verstandig om met waterafstotende verf te werken. Waterafstotende verf zal schimmel voorkomen, omdat er zonder water geen voedingsbodem voor schimmel is.

Als gevolg van het waterafstotende effect van de verf wordt ook het schoonmaken eenvoudiger. Dit is handig in de badkamer, maar ook de muren in bijvoorbeeld de keuken en het toilet, kunnen zo goed schoongehouden worden.

Welke waterafstotende verf gebruiken?

Er zijn verschillende soorten waterafstotende en vochtwerende verf op de markt. Deze zijn over het algemeen duur en komen bovendien niet altijd in de kleur die je wilt hebben.

Het kan daarom wenselijk zijn om zelf je verf waterafstotend te maken. Alle verf op waterbasis, kan waterdicht en waterafstotend gemaakt worden door het toevoegen van Painseal Pro.

Zo maak je verf waterafstotend en vochtwerend

Met Paintseal Pro kun je gemakkelijk elke houtverf, maar ook beits waterafstotend maken. Paintseal is een sterk geconcentreerd middel dat waterafstotende eigenschappen toevoegt. Het is daarom makkelijk toe te passen en je hebt er niet veel van nodig.

Bijkomend voordeel is dat de verf een 3x betere hechting heeft dan houtverf wat niet gemengd is met Paintseal.

Meng Paintseal door de verf of beits, goed roeren en klaar! De verf heeft nu een waterafstotende en vochtwerende werking. Hierdoor kunnen schimmels zich niet meer hechten, en water zal er parelend van aflopen.

Voordelen van waterafstotende verf maken:

• 3x betere hechting
• Helpt schimmel voorkomen
• Waterdicht verf is makkelijk te reinigen
• Geeft minder onderhoud
• Heeft een parelend effect
• Vuil en vlekwerend

Paintseal Pro kopen

waterafstotende verf, vochtwerende verf makenPaintseal Pro is ontwikkeld door GreenSeal Solutions, ontwikkelaar van vochtbestrijding producten. Al hun producten zijn volledig milieuvriendelijk, wel zo fijn!

Paintseal Pro is verkrijgbaar in de webshop van 123vochtbestrijding.nl